Yeşilyayla İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi ; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli Vatan, Bayrak ,Atatürk ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, Türk Milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, çevreci bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları Doğrultusunda; • Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı,yenilikçi, vatansever öğrenciler yetiştirmek. • Çağdaş, bilimsel verilere önem veren,her alanda bir üst öğrenime hazır öğrenciler yetiştirmek. • Bilgiye ulaşma yollarını öğrenmiş, öğrendiklerini hayata geçirebilen öğrenciler yetiştirerek, ulusumuzun çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasında etkin görev almak için varız.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Kalorifer-Merkezi Isınma
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://korkuteliyesilyaylaio.meb.k12.tr

Adres - Yeşilyayla ilkokulu Korkuteli/ANTALYA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Korkuteli ilçe merkezine uzaklık yaklaşık 25km, Antalya iline olan uzaklık 65 km olup okulumuz Zorunlu Hizmet (Doğu Görevi) kapsamındadır.

Adres - Yeşilyayla ilkokulu Korkuteli/ANTALYA

Ulaşım Servis